Kategoriarkiv: Dugnad

Vårdugnad 2023

NVK oppfordrer alle til å ta en runde og bidra til at smau og offentlige grønne flekker blir holdt vedlike og klargjort til sommeren. Vi har ikke satt en fast dato. Vi har imidlertid en hentedato for hageavfall. Dette blir mandag 15.mai. Dugnad bør være gjennomført før 15.mai slik at avfall kan hentes av Bergen kommune. Hentepunkter er i Nøstegaten ved trær over gaten fra Bjørgeboden, på rosebedet nær enden av Nedre Strangehagen, Skottegaten ved Knøsesmauet, samt vis-à-vis Klosterhagen hotell på Klosteret.

Vi minner om Grønt-avtalen og mulighet for refusjon av utgifter til dugnaden, inklusiv behov for søppelsekker o.l. Mer informasjon om Grønt-avtalen

Vi håper at det blir mulighet for å benytte fellesgrill i løpet av sommeren. Mange bryllup, barnedåper o.l. de kommende helgene gjør at vi heller ikke har satt opp noen fast dato for fellesgrilling. Vi legger ut mer info dersom det blir tatt et felles initiativ. Minner også om at alle kan bruke fellesgrillen. Mer informasjon om Fellesgrill

Vårdugnad i Koronatid

For å ivareta alle smittevernhensyn legger vi ikke opp til noen større fellesdugnad. Men det er flott om du vil være med å holde ved like bed og planter i nærområdet.

Vi sørger for at planteavfallet blir hentet av Grøntavdelingen. Henting blir gjort ca. mandag 11 mai. Hentepunkter er i Nøstegaten ved trær over gaten fra Bjørgeboden, på plassen ved enden av Nedre Strangehagen, samt Skottegaten ved Knøsesmauet.

Vi minner om grønt-avtalen: http://nvk-vel.no/?page_id=176
Styret kan som alltid nås på styret@nvk-vel.no

Våren er på vei – lørdag 5.mai rydder vi i smitt og smau

Vi arrangerer vårdugnad lørdag 5.mai. Det hele er lite organisert og det er opp til deg hva du vil gjøre – kost rundt huset, rydd i smauet, plant en blomst i det kommunale bedet. Dersom du har en kommunal grønn flekk i nærheten som du ønsker å gjøre noe med, se informasjon om Grønt-avtalen.

Vi har avtale med Grønn etat om henting av hageboss i enden av Nedre Strangehagen/Verftsplassen, Nøstegaten ved Bjørgeboden, samt Skottegaten ved Knøsesmauet. Vi har litt utstyr som befinner seg på Verftsplassen – jord, bark og søppelsekker. Vi satser på sol og fyrer opp fellesgrillen i enden av Nedre Strangehagen i løpet av tidlig ettermiddag. Ta med en stol og litt mat.

Vårdugnad lørdag 13.mai

Vi arrangerer vårdugnad lørdag 13.mai. Det hele er lite organisert og det er opp til deg hva du vil gjøre – kost rundt huset, rydd i smauet, plant en blomst i det kommunale bedet. Vi har avtale med Grønn etat om henting av hageboss i enden av Nedre Strangehagen/Verftsplassen, Nøstegaten ved Bjørgeboden, samt Skottegaten ved Knøsesmauet. Vi har litt utstyr som befinner seg på Verftsplassen – jord, bark og søppelsekker. Vi satser på sol og fyrer opp fellesgrillen i enden av Nedre Strangehagen i løpet av tidlig ettermiddag. Ta med en stol og litt mat.

Arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/333595920371901/

Dugnad og grilling lørdag 7.mai

Nøstet, Verftet og Klosteret Velforening inviterer alle naboer til felles dugnad lørdag 7. mai. Vi rydder, luker, koster og planter i våre nærområder. Fellesområder trenger også at det tas et tak! Bor du ved et offentlig bed kan du få refundert utgifter til jord og blomster. Ta kontakt om du har spørsmål. Hageavfall fra dugnaden hentes av Grønn Etat og
kan settes følgende 3 steder:

► Nedre Strangehagen ved rosebedet
► Klosteret vis-a-vis Klosterhagen hotell
► Nøstegaten vis-a-vis Bjørgeboden

Etter dugnaden samles alle som har lyst til grilling på Verftsplassen kl 18. Vi tenner opp felles tønnegrill, så ta med hele familien, grillmat og drikke og kom!