Nabolagsmøte og årsmøte avholdt

Tirsdag 13.februar ble det avholdt nabolagsmøte om planforslaget for Dikkedokken Syd og årsmøte. Dokumentene fra møtet, synspunktene som kom fra salen og lenke til merknadsskjema finner du her (nå oppdatert med merknaden til NVK).

Ca. 40 personer møtte frem og det kom mange innspill fra salen. Som avtalt på møtet legger vi ut powerpointen som ble vist, samt kritikken som så langt er kommet fra andre høringsinstanser. I tillegg vil vi oppsummere synspunkt/argumenter som ble fremmet fra salen.

Vi oppfordrer alle til å sende inn merknad til planen. Dokumentene kan gi inspirasjon til å utforme sin egen merknad. Lenke til alle filene som formelt sett er en del av høringen finner du her: http://nvk-vel.no/?p=218

Merknadsfristen er tirsdag 20.februar. Vi oppfordrer alle til å sende inn en merknad. Det er VIKTIG for den videre prosessen. Både antallet merknader og at merknadene samlet påpeker ulike sider ved planen er viktig. Det blir lagt merke til politisk at det er stort engasjement i lokalmiljøet. I tillegg til at man selv sender merknader oppfordrer vi derfor alle til å snakke med naboer om at man bør sende inn merknad.

Merknad sendes inn her: https://www.bergen.kommune.no/skjema/Viewer2.aspx?shortname=planforslag&saksnr=201401768

 

 

1 kommentar til “Nabolagsmøte og årsmøte avholdt

 1. Anne Grevstad

  Det MÅ prioriteres å bygge laver enn det som er planlagt. Argumentet om at det finnes høyhus fra før, holder ikke vann.
  Bydelen MÅ ikke miste det særpreget som er igjen.
  Alt for mange overgrep er gjort allerede.
  Tenker med grøss og gru på huset i Jonsvollkvartalet.
  – Skal ingenting fredes og bevares? Skal Bergen ende opp med høyhus hver gang det skal bygges ut i et nabolag?

  BEVAR NORDNES

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *